8 روش موثر برای افزایش بهره هوشی مالی فرزندتان

8 روش موثر برای افزایش بهره هوشی مالی فرزندتان

بدون ديدگاه

8 روش موثر برای افزایش بهره هوشی مالی فرزندتان

 

کودکان منضبط و دارای تحصیلات مالی به نوبه خود بزرگسالانی خودکنترل ایجاد می کنند که می توانند امور مالی خود را به درستی مدیریت کنند.

در مقاله‌ای که اخیراً در فوربس منتشر شد، بث کوبلینر، نویسنده کتاب پرفروش نیویورک تایمز، و یکی از اعضای شورای مشورتی رئیس‌جمهور در مورد توانایی‌های مالی، در اینجا چیزی گفته است.

“به بحران وام مسکن و تعداد خانواده‌هایی که خانه‌های خود را از دست داده‌اند نگاه کنید – 3.9 میلیون مورد سلب مالکیت. به مقدار پول – 1.1 تریلیون دلار – در بدهی وام دانشجویی نگاه کنید. مبلغ – 845 میلیارد دلار – بدهی کارت اعتباری است. کاملاً واضح است که بزرگسالان چیز زیادی در مورد پول نمی دانند. برای کمک به نسل بعدی که از اشتباهات بزرگان خود دوری کنند و از نظر مالی زندگی مناسبی داشته باشند، باید نکات ضروری در مورد پول را به آنها آموزش دهیم.”

این روزها، به راحتی می توان جوانانی را پیدا کرد که در مورد آینده مالی خود یا نامطمئن یا بی خیال هستند، از سوی دیگر، جوانانی نسبتاً نادر، وجود دارند که حتی می توانند جوان تر از دسته اول ما باشند. این گروه دوم از جوانان هر ماه مقداری پول در حساب حقوق و دستمزدشان باقی می‌ماند، کسب‌وکارهای رو به رشد دارند و حساب‌های پس‌انداز را همراه با آن اداره می‌کنند.

تفاوت بین این دو گروه در این است که آنها چگونه امور مالی خود را مدیریت می کنند و از سنین پایین در معرض چه نوع زمینه مالی قرار دارند؟

اگرچه می توان در هر سنی یاد گرفت که چگونه امور مالی خود را مدیریت کنند، معمولاً بهتر است این کار را از سنین پایین انجام دهیم.

یادگیری مدیریت امور مالی از سنین جوانی، نه تنها این فرآیند را سرگرم‌کننده‌تر و کمتر استرس‌زا می‌کند، بلکه به دلیل عدم فشار مالی در مراحل اول زندگی، هیجان‌انگیزتر می‌شود.

قرار دادن کودک در معرض سواد مالی از سنین پایین به دلایل مختلف، بسیار ضروری است. آنها باید مدیریت مالی خود را به درستی شروع کنند و در نتیجه در زمان بزرگسالی از نظر مالی در موقعیت بهتری قرار بگیرند.

چندین راه مختلف برای رسیدن به این هدف وجود دارد. ما در اینجا فقط به 8 مورد مهم از روش های موثر برای افزایش بهره هوش مالی کودکان نگاه خواهیم کرد.

 

  1. آنها را در معرض پس انداز قرار دهید

آراستن کودک، آسانتر از بزرگسالان است.

کودک کوچکی که به طور مداوم تشویق می شود تا درصدی از پول خود، هدیه نقدی از یکی از اقوام یا کمک هزینه ماهانه والدین خود را پس انداز کند، میتوان گفت برای مشکلات جزئی مالی در دانشگاه آماده تر است.

بسیاری از جوانان با محدودیت های مالی روبرو هستند. یکی از دلایل، این امر است که آنها در کودکی در معرض فرهنگ پس‌انداز نبودند.

یک صندوق پس انداز فانتزی یا قلک تهیه کنید یا یک حساب پس انداز برای کودکان باز کنید، فرزندان خود را تشویق کنید تا برنامه هایی در تلفن همراه خود نصب کنند که، می تواند به آنها آموزش دهد، و به آنها کمک کنید مقداری از پول خود را پس انداز کنند.

  1. به آنها بیاموزید که غذای خانگی را به جای فست فود انتخاب کنند

یک بار دوستی به من گفت: “هوس هایت تو را ورشکست می کند.”

مانند بسیاری از جوانان دیگر، هوس کردن و علاقه به همبرگر، سیب زمینی سرخ شده، چیپس، پیتزا و.. در مقایسه با غذاهای خانگی بسیار رایج تر است.

حال، این بدان معنا نیست که خواستن آنها وحشتناک است؛ خیر. برقراری تعادل و تمایل به سمت غذاهای خانگی در صورت امکان ضروری است.

به عنوان یک امتیاز، غذاهای خانگی در مقایسه با برخی از بهترین جایگزین های فست فود موجود، در حال حاضر بسیار مقرون به صرفه تر و سالم تر هستند.

باید به کودکان آموزش داد که قدر غذاهای خانگی را بدانند و حتی آنها را خودشان درست کنند.

همچنین از نظر تربیت کودک، انتخاب غذا به جای تنقلات را می توان نوعی خود انضباطی دانست. کنترل اشتها را نشان می دهد.

به جای خرید مکرر تنقلات، فرزندان خود را تشویق کنید که 20 تا 30 درصد از پول خرید تنقلات خود را در قلک پس انداز کنند.

در پایان یک سال تحصیلی، به آنها کمک کنید قلک های خود را باز کنند و اجازه دهید ببینند که نظم و انضباط آنها چه چیزی برای آنها به ارمغان آورده است. در نهایت با دیدن پول های پس انداز شده آنها با واژه ای به نام پاداش رو به رو شده اند. به این ترتیب، آنها انگیزه خواهند داشت تا در دفعات بعدی بیشتر تلاش کنند.

  1. به فرزندان خود کمک کنید بفهمند اولویت ها به چه معنا هستند

سوالات باید این باشد:

  • الان میتونم هزینه کنم؟
  • آیا به آن نیاز دارم؟
  • آیا اورژانسی است؟

در غیر این صورت من از خرید خود، می گذرم!

به کودک خود بیاموزید که در سنین پایین بداند که نداشتن چیزهایی که هر کودک دیگری دارد، او را از کودک دیگر پایین تر نمی کند.

برخی از راه های مختلف برای مهار اشتهای بیش از حد در کودکان عبارتند از:

  • آموزش نه گفتن در مواقع لزوم.
  • به آنها بیاموزیم که مردم همیشه به چیزی که می خواهند بلافاصله نمی رسند.

شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا به کودک توضیح دهید که چرا بدون آسیب رساندن به احساسات کودک، آنچه را که می خواهد فوراً به او داده نمی شود.

  1. به آنها بیاموزید که کیفیت را به کمیت ترجیح دهند

همیشه ارزانتر به معنای بهتر نیست!

وقتی نوبت به خرید اقلام می رسد، ارزش بلندمدت، باید بیش از هزینه در نظر گرفته شود.

به جای خرید اقلام ارزان تر و با کیفیت پایین، همیشه بهتر است اقلام با ارزش را خریداری کنید، حتی اگر هزینه آنها کمی بالاتر باشد، با توجه به اینکه عمر طولانی تری دارند و در درازمدت در هزینه شما صرفه جویی می کنند.

به آنها بیاموزید که با وجود هزینه، همیشه ارزش را انتخاب کنند.

  1. آنها را با سرمایه گذاری آشنا کنید

آموزش ارزش یک کتاب، به یک دسته از اسباب‌بازی‌ها و برچسب‌ها به کودک، کاری است که والدین باید بیشتر انجام دهند. بچه ها باید یاد بگیرند که خودشان روی تحصیلشان سرمایه گذاری کنند.

وقتی از روی کنجکاوی از شما سوال می پرسند، آنها را تشویق کنید و راهنمایی کنید تا برای یافتن پاسخ در اینترنت جستجو کنند. به زودی، آنها یاد خواهند گرفت که چگونه خود را آموزش دهند؛ این یک ویژگی اساسی است که اکثر افراد موفق دارند.

در حالی که، راحت و شاد کردن کودک مشکلی ندارد، باید کودک را برای بزرگسالی آماده کنید و از همان ابتدا بر روی شخص خود او سرمایه گذاری کنید.

یکی از راه‌هایی که می‌توانید فرزندانتان را در معرض سرمایه‌گذاری قرار دهید، انجام بازی‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری با آنهاست.

یکی از این نمونه ها، بازی تخته ای مونوپولی است که علاوه بر آموزش، جذاب است.

شطرنج همچنین می‌تواند توانایی آن‌ها را برای پیش‌اندیشی و تصمیم‌گیری قاطع‌تر و حساب‌شده‌تر در بزرگسالی بهبود بخشد.

  1. به آنها بیاموزید که چگونه بودجه بسازند و به آن پایبند باشند

سبک زندگی که هر پدر و مادری باید با آن آشنا باشد، هزینه کردن با در نظر گرفتن بودجه است. اگر هنوز این کار را نکرده اید، ضروری است که آن را یاد بگیرید.

اولین سوالی که باید به کودکان خود یاد دهید هنگام رفتن به سفر، معاشرت با دوستان و یا رفتن به خرید به آن پاسخ دهند این است: “بودجه من برای این کار چقدر است؟”

اگر فرزندان شما چیزی را درخواست می کنند که در حال حاضر بودجه ای برای آن ندارید، باید توضیح دهید که چرا نمی توانید آن را تهیه کنید.

برای خرید باید با بودجه ای که از قبل تخصیص داده شده است برنامه ریزی شود تا واجد شرایط خرید کردن باشیم.

به زودی، فرزندان شما یاد می‌گیرند که خریدها نباید بدون برنامه، سریع و بدون فکر باشد، که این باعث می‌شود هنگامی که بزرگ‌تر شدند، بهتر از سرمایه خود مراقبت کنند.

  1. قناعت

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که بسیاری از بزرگسالان بی‌حساب می‌شوند یا بی پول می‌شوند، به دلیل عدم رضایت است.

برای آنچه که دیگران دارند میتوانید آنها را تحسین کنید یا برای آنها آرزو کنید اما نباید با خودتان فکر کنید که چرا شما ندارید، باید قبل از شروع هر گونه خریدی از نظر مالی آماده باشید.

به فرزندان خود بیاموزید که هر چیزی که در هر زمان خاصی توانایی پرداخت آن را ندارند، می تواند منتظر بماند تا زمانی که از لحاظ مالی آماده شود.

همچنین به آنها بیاموزید که از آنچه به شما به آنها می دهید، راضی باشند.

  1. به آنها بیاموزید در مقابل چیزهایی که به آنها داده می شود سپاسگزار باشند

قدردانی یک امر ضروری است!

باید به کودکان آموزش داد که قدردان کوچکترین چیزها مانند ناهاری که مدرسه به آنها می دهد، اسباب بازی نو، لباس و کفش نو، تعطیلات، آرایش موی جدید و غیره باشند.

به کودکان بیاموزید که همیشه بگویند “متشکرم”.

قدردان بودن باعث می شود افراد در اطراف شما احساس بهتری داشته باشند در آن صورت تمایل بیشتری برای کمک به شما خواهند داشت نسبت به زمانی که احساس قدردانی نداشته باشید.

جمع بندی :

به طور خلاصه، مدیریت مالی یک تعهد مادام العمر است و به این ترتیب، شخصیتی است که به بهترین وجه با گذشت زمان اصلاح می شود. از آنجایی که این یک تعهد مادام العمر است، ضروری است که کودکان را از سنین پایین با آن آشنا کنیم.

کودکان منضبط و دارای تحصیلات مالی به نوبه خود بزرگسالانی خودکنترل ایجاد می کنند که می توانند امور مالی خود را به درستی مدیریت کنند.

 

خیلی ممنون که تا این لحظه با ما همراه بودید و این مقاله را مطالعه کردید. امیدوارم از نکات گفته شده لذت برده باشید و برایتان مفید واقع شده باشد. لطفاً راه های دیگری را که برای شما مفید بوده اند را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.